Logo
   
 
Hledej:
Aktuality
3.12.2023
Prodej IT řešení pro SOFTIP

Pro slovenskou společnost SOFTIP a.s. jsme realizovali kurz Efektivní prodej IT řešení. více>>

1.10.2023
Školení obchodu pro Konica Minolta

Realizovali jsme obchodní školení pro Konica Minolta se zaměřením na oblast prodeje produkčního a průmyslového tisku. více>>

10.9.2023
ENEHANO posiluje střední management

Pro Enehano Solutions jsme realizovali školení Manažerské minimum pro team lídry. více>>

1.7.2023
OR-CZ školí komunikaci

Klíčoví konzultanti společnosti OR-CZ spol. s r.o. prošli školením komunikačních dovedností. více>>

21.6.2023
Komunikace v Telegrafii.

Ve firmě Telegrafia a.s. v Košicích jsme v průběhu jara realizovali sérii školení zaměřenou zlepšení komunikace pro konzultační a technické role. více>>

Odkazy
Testování soft-skills znalostí
Wiseman je tvůrce testů pro většinu oblastí soft-skills znalostí zaměstnanců IT firem. Porovnejte se s více než 3.000 lidmi z IT. více>>

Víte, že?
Sestavením
individuálně orientovaného vzdělávacího plánu pro vaše zaměstnance můžete snížit náklady na vzdělávání a zvýšit spokojenost zaměstnanců? více>>

 

15.12.2014 První běh inovovaného cyklu manažerského pro vedoucí pracovníky v IT firmách vzdělávání plně obsazený měsíc před jeho začátkem.

 

Obsazení svědčí o aktuálním zájmu o dané téma v rámci manažerského prostředí v IT firmách.

 

Cyklus kurzů Manažerská akademie má za cíl pomoci vedoucím pracovníkům plnit růstové cíle jejich týmů pomoci konkrétních námětu na změnu manažerské práce.

 

Cyklus se skládá ze tří dvoudenních částí, které se konají s odstupem jednoho měsíce. Společně tvoří páteř dovedností, které úspěšný manažer využívá ve své každodenní práci.

 

Tento formát umožňuje kombinovat intenzivní vzdělávání s možností ověřovat nabyté dovednosti v každodenní praxi manažera.

 

7.11.2014 Nové prostory firmy v rámci vědeckého parku TITC

 

V prvním listopadovém týdnu se Wiseman, s.r.o. přestěhoval do nových a větších prostor v rámci nově postavené budovy TITC (Technology Innovation Transfer Chamber), které jsou zázemím pro vědeckotechnický park a podnikatelský inkubátor lokalizovaný v kampusu VUT v Brně.

 

Nově naše kanceláře najdete na adrese:

Wiseman, s.r.o, Budova TITC, Purkyňova 648/125, 612 00 Brno, Česká republika

 

Stěhování umožňuje firmě další růst a také nás posunulo blíže naším klientům.

 

 

29.10.2014  Projekt „PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ MANAŽERŮ A PRACOVNÍKŮ V ZEMĚDĚLSTVÍ“ jde do finále.

 

V rámci projektu „PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ MANAŽERŮ A PRACOVNÍKŮ V ZEMĚDĚLSTVÍ“  členové projektového týmu vytvořili přednáškový program zaměřený na problematiku Vzdělávání manažerů a pracovníků v zemědělství. Realizační část projektu je rozdělen do 2 částí. V rámci první části proběhne dne 30. 10. 2014 Úvodní workshop, který je zaměřen na seznámení s problematikou. Na tento workshop budou následně navazovat odborné workshopy, které účastníky seznámí s problematikou:

 

1. Podmínek prodeje zemědělských výrobků na lokálním trhu

2. Specifik maloobchodu zaměřeného na lokální zemědělské produkty

3. Vhodných marketingových nástrojů pro propagaci lokálních produktů

 

Cílem projektu je posílit pozici konkurence schopnost českých producentů potravin.

 

Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu (ESF) v rámci Operačního programu Vzděláván pro konkurenceschopnost v rámci projektu CZ.1.07/3.2.11/03.0035  - Program vzdělávání manažerů a pracovníků zemědělství.

 

 

5.9.2014  Solid-serVsion CZ realizuje tři běhy firemních kurzů profesionální komunikace pro konzultanty.

Cílem projektu je posílit pro-zákaznický orientovaný přístup k zákazníkům. Realizace 3 opakování dvoudenního kurzu potvrzuje trend letošního roku, kdy IT společnosti intenzivně investují v oblasti realizace právě do rozvoje komunikačních dovedností.

Společnost solid-serVision poskytuje služby a řešení pro zajištění kompletní správy IT a automatizace podnikových procesů na platformě ServiceNow. Více o firmě na: http://www.solid-servision.cz/

1.8.2014 Otevřený kurz „Prodej IT řešení – Trust IT Selling“ získal od účastníků hodnocení 1,0!

Kurz proběhl v termínu 30.7 až 1.8.2014 v oblíbené jihomoravské destinaci Kurdějov.  Účastníci po konání kurzu vyplňují dotazník, kde hodnotí kvalitu kurzu a spokojenost v deseti dílčích oblastech. Odpovědi hodnotí známkami 1 (vynikající) až 5 (nevyhovující). Všech 9 účastníků kurzu ve všech kritériích hodnotilo kurz známkou 1. Sešlo se tedy 90 odpovědí „1 – Vynikající“. Toto hodnocení ze strany účastníků podtrhuje vysokou kvalitu kurzů Wiseman a jejich přínos pro účastníky z IT firem. 

Kurz „Prodej IT řešení – Trust IT selling“ je dnes považován za standard ve zdělávání obchodníků v IT firmách. Počtem proškolených osobo i počtem účastníků z různých IT firmem je jedničkou v rozvoji dovedností IT obchodníků v ČR a SR.

Součástí otevřených kurů v jihomoravských lokalitách je také bohatý večerní program, jehož cílem je vytvořit platformu pro neformální sdílení zkušeností mezi účastníky mimo oficiální prostor kurzu. V tomto termínu první večer účastníci bojovali v bowlingovém turnaji, druhý večer navštívili místní soukromý vinný sklípek pana Sedláčka. Fotografie zachycuje účastníky kurzu před vchodem do sklípku. Lektor kurzu, Ing. Václav Vinklárek je druhý zprava.  

10.6.2014 Slovenský Softec školí střední management na pokročilé dovednosti vyjednávání u zákazníků.

Cílem projektu je posílit pozici firmy u svých zákazníků. Střední management je zde v rámci konkurenčního boje vystavován silnému tlaku. Pro zachování vysoké úrovně služeb, kterými se firma vyznačuje, se posílení vyjednávacích schopností jeví jako důležitý prvek. Ať již se jedná o dovednost prosadit řešení, či obhájit jeho cenu.

Softec je významnou konzultačně-softwarovou společností, která poskytuje své služby kromě Česka a Slovenska i v dalších 8mi středoevropských zemích. Jedná se především o poradenství v oblasti informačních systémů, analýzu, návrh a vývoj komplexních IT řešení, systémovou integraci nebo outsourcing. Mezi naše klíčové zákazníky patří významné společnosti z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, státní správy a telekomunikací. Vice o firmě na: http://www.softec.sk/.

 

27.5.2014 Konica Minolta Business Solutions Czech realizovala další školení pro obchod

Konica Minolta Business Solutions Czech pokračují v dlouhodobé spolupráci a pokračují v realizaci kurzů s cílem dále posílit postavení v oblasti prodeje pokročilých řešení.

Konica Minolta je vedoucí poskytovatel produktů, služeb, a řešení v oblasti tisku, dokumentů, a jejich zpracování. Zvláštní důraz klademe na celkové řešení tisku a správy oběhu dokumentů v kancelářském a produkčním prostředí. Více o firmě na: http://www.konicaminolta.cz/.

 

22.4.2014 S pěti opakováními se nejčastěji realizovaným kurzem  za poslední tři měsíce stala: Profesionální komunikace pro realizační role.

 Kurz proběhl jedenkrát v otevřené podobě (14. a 15.4.2014) + čtyři opakování si připsali na účet firemní klienti. Dvoudenní kurz se zaměřuje na zdokonalení schopnosti komunikovat s klientem u lidí, kteří jsou nadání vysokou odbornou dovedností a mají za úkol ji předávat klientům (konzultant, support, projektový manažer, technik).

 Četnost konání tohoto kurzu poukazuje na to, že IT firmy vidí rezervy ve schopnosti „prodat“ odbornou znalost svých lidí.  Rozvoj komunikačních dovedností je účinný nástroj k lepšímu dosahování výsledků na projektech, či služeb supportu.

  

14.3.2014 V rámci Microsoft inovačního centra provozovaného společnosti WBI systems a.s. jsme připravovali start-upy na prezentace investorům.

Cílem přednášky byl pomoci týmům s formou prezentace svých projektů pro budoucí investory. Prezentace byla součástí cyklu, který má za úkol pomoci start-upům, založeným na skvělých technických nápadech, vstoupit do světa reálného businessu.

MIC Praha nabízí podporu studentům, vědcům, učitelům i začínajícím podnikatelům, kteří hledají partnera a zázemí pro realizaci svých nápadů a inovativních řešení. Naše služby kromě vzdělávacího programu zahrnují také speciální program, který vybraným projektům pomůže s přípravou podnikatelského záměru, vývojem řešení a jeho uvedením na trh. Více o inovačním centru se dozvíte na stránkách: http://www.innovation-center.cz/cz/

 

5.2.2014 Wiseman, s.r.o. zvítězil ve výběrovém řízení na poskytování soft-skills školení pro INEKON SYSTEMS a.s.

Hlavním přínosem pro INEKON SYSTEMS a.s. je především šíře nabízených kurzů a jejich vzájemná provázanost. Skolení se týkají jak obchodní tak, realizační části firmy a budou realizované v průběhu měsíců únor až září 2014

 Společnost INEKON SYSTEMS poskytuje komplexní podporu manažerského řízení a plánování. Naše služby zaměřené na rozvoj firem a kvalitně řízené procesy v rámci Business Intelligence jsou určeny generálním, finančním i obchodním ředitelům a vedoucím controllingu a útvarů IT.

 

 

·        Zprávy 2013

·        Zprávy 2012

 



Přihláška na kurzy
Pro přihlášení na
veřejné kurzy zde naleznete více>>

Aktuálně otevřené kurzy
Termíny aktuálně otevřených kurzů
více>>

20.-21.5.2024
Manažerská akademie 2 - řízení týmu

Místo konání: Praha
Intenzivní dvoudenní kurz, který se zaměřuje na rozvoj a procvičení technik vedení týmů.
více>>

23. a 24.5.2024
Pokročilé techniky vyjednávání

Místo konání: jižní Morava
Umění dovést protistranu k předem naplánované dohodě, a to tak, že je s ní spokojená, je vyvážováno v dnešním světě zlatem.
více>>

27.5.2024
Time management v IT prostředí

Místo konání: Praha
Zahlcují Vás pracovní úkoly nad Vaši časovou možnost? Kurz Vám pomůže dosáh-
nout efektivního využití Vaše-
ho času v dynamickém pros-
tředí IT společností.
více>>

4.-5.6.2024
Postupy analýzy potřeb zákazníků

Místo konání: jižní Morava
Cílem dvoudenního kurzu je zdokonalit účastníky v tom, jak při tvorbě analýzy a následného návrhu řešení postupovat.
více>>

25.-26.6.2024
Profesionální komunikace pro konzultanty a support

Místo konání:jižní Morava
Cílem kurzu je zlepšit úroveň komunikace mezi realizační částí firmy a tím dosahovat v průběhu projektů/podpor větší spokojenosti.
více>>


Katalogy ke stažení více>>