Logo
   
 
Hledej:
Aktuality
3.12.2023
Prodej IT řešení pro SOFTIP

Pro slovenskou společnost SOFTIP a.s. jsme realizovali kurz Efektivní prodej IT řešení. více>>

1.10.2023
Školení obchodu pro Konica Minolta

Realizovali jsme obchodní školení pro Konica Minolta se zaměřením na oblast prodeje produkčního a průmyslového tisku. více>>

10.9.2023
ENEHANO posiluje střední management

Pro Enehano Solutions jsme realizovali školení Manažerské minimum pro team lídry. více>>

1.7.2023
OR-CZ školí komunikaci

Klíčoví konzultanti společnosti OR-CZ spol. s r.o. prošli školením komunikačních dovedností. více>>

21.6.2023
Komunikace v Telegrafii.

Ve firmě Telegrafia a.s. v Košicích jsme v průběhu jara realizovali sérii školení zaměřenou zlepšení komunikace pro konzultační a technické role. více>>

Odkazy
Testování soft-skills znalostí
Wiseman je tvůrce testů pro většinu oblastí soft-skills znalostí zaměstnanců IT firem. Porovnejte se s více než 3.000 lidmi z IT. více>>

Víte, že?
Sestavením
individuálně orientovaného vzdělávacího plánu pro vaše zaměstnance můžete snížit náklady na vzdělávání a zvýšit spokojenost zaměstnanců? více>>

 
Zprávy

 

6.11.2015 Společnost Aspectworks rozvíjí dovednosti nových zaměstnanců v několika opakováních kurzu Prezentační dovednosti v IT.

 

Společnost Aspectworks je jednou z nejrychleji rostoucích IT firem na českém trhu. Poskytuje služby zejména větším klientům. Svou pozici si buduje zejména díky vysoké profesionalitě svých lidí. Proto také pravidelně investuje do rozvoje „soft-skills“ dovedností svých zaměstnanců.

Cílem několika běhů kurzu Prezentační dovednosti v IT je zdokonalit vystupování nových zaměstnanců u klientů, aby bylo naplňováno firemní krédo poskytování profesionálních služeb. 

AspectWorks je softwarová společnost, specializující se na vývoj špičkových řešení pro podnikovou sféru, vyžadujících nadstandardní znalost technologií. Nabízí vývoj softwaru na míru, outsourcing IT služeb, kontrolu kvality softwaru, služby v oblasti procesní analýzy a workflow.  Pořádá také odborná IT školení. Více o firmě na: http://www.aspectworks.com/

30.10.2015 Interní IT oddělení celosvětové společnosti DEUFOL se školilo na dovednosti spojené s projektovým řízením.

 

Interní IT oddělení sídlící v České republice poskytuje IT projektové služby celému koncernu DEUFOL. Tým klíčových pracovníků prošel školením Dovednosti pro řízení IT projektů s cílem zlepšit úroveň spolupráce se svým „interním“ zákazníkem.

Společnost DEUFOL je celosvětový lídr v oblasti obalových a skladovacích řešení pro export a průmyslové zboží.  Sleduje pouze jediný cíl: zaručit, aby se výrobek nepoškodil, dokud se nedostane na místo určení a nezáleží na tom, zda se jedná pouze o jeden stroj, nebo celé průmyslové zařízení. Vice o firmě na: http://www.deufol.cz/

23.9.2015 Problematika efektivity v realizační části firmy

 

V termínu 21. a 22. 9. proběhl plně obsazený běh kurzu Organizace efektivní realizace.

Kurzu se zúčastnili šéfové realizační části z 11ti IT firem.

 

Trend IT trhu je neúprosný: zákazníci chtějí stále více za stále méně peněz. Kurz se zabývá otázkami, jaké změny v realizaci a vývoji je potřeba udělat, aby se růst produktivity přizpůsobil tomuto trendu.

O atraktivitě témat kurzu svědčí fakt, že byl kurz plně obsazen necelý týden po vypsání závazného termínu a to i přesto, jak vytížení manažeři realizační části jsou. 

 

Kurz Organizace efektivní realizace je zaměřený obsahem na dovednosti spojené se zvyšováním efektivity práce v týmu realizace projektů a vývoje produktu. Odpovědnost za realizační jednotku patří mezi klíčové v každé IT společnosti. Počtem lidí se jedná o nejrozsáhlejší nákladové středisko společnosti. Navíc v sobě tato jednotka začleňuje rozdílné funkce od konzultantů, přes analytiky, projektové manažery, produktové manažery až po vývojáře. Každé dílčí zlepšení v efektivitě představuje snížení nákladové ceny za hodinu práce a tím zvyšuje ziskovost firmy.

14.8.2015 Český a slovenský KODYS zlepšuje své obchodníky prostřednictvím kurzu Prodej IT řešení 2 – TOP IT Selling.

 

Kurz Prodej IT řešení 2 – TOP IT Selling je nejvyspělejší obchodní tréning dostupný na českém a slovenském trhu, zaměřený na budování vztahů u koncových firem v rámci prodejního cyklu. Je také unikátní tím, že obsah je na účastníky přenášen formou simulací reálných obchodních případů. Kurz je také výhradně určen pro účastníky, kteří již absolvovali kurz Prodej IT řešení 1 – Trust IT Selling.

 

Na firemním kurzu se sešli obchodníci z českého a slovenského zastoupení firmy. Cílem školení bylo upevnit silně rostoucí pozici v oblasti poskytovaných řešení zejména u větších zákazníků.

 

KODYS je v ČR i SR přední firmou působící na trhu automatické identifikace (systémy s využitím čárového kódu a RFID). Jako systémový integrátor KODYS dodává komplexní řešení zahrnující vývoj a dodávku software, hardware, implementaci bezdrátové sítě, konzultaci, servisní služby i dodávky etiket či karet. Více o firmě na: www.kodys.cz nebo www.kodys.sk

 

29.6.2015 AIMTEC rozvíjí komunikační dovednosti pracovníků zapojených do zahraničních projektů.

 

V průběhu května a června 2015 proběhlo několik běhů kurzu „techniky jednání se zákazníkem“, jejichž cílem bylo sjednotit úroveň komunikace pracovníků na zahraničních projektech podpory, zlepšit schopnosti dojednat navrhovaná řešení a celkově tak dále posílit profesionální vystupování pracovníků vůči zákazníkům i partnerům.

AIMTEC je ryze česká společnost, která poskytuje řešení, díky kterým zefektivňuje logistické procesy. Je lídrem v České republice v oblasti IT pro automobilový průmysl, pro výrobní, logistické a distribuční firmy. Ze svého sídla v Plzni poskytuje plnou podporu i zákazníkům s pobočkami po celém světě, například v USA, Mexiku nebo Číně. Více o AIMTEC naleznete na: http://www.aimtec.cz/cz/

 

20.5.2015 GMC Software Technology trénuje komunikaci pracovníků supportu.

 

V průběhu dubna a května proběhly odborná školení s cílem dále zdokonalit profesionální úroveň komunikace pracovníků podpory, kteří z české pobočky poskytují své služby partnerům po celém světě.

GMC Software Technology se zabývá vývojem softwaru pro návrh, kompozici a produkci personalizovaných dokumentů v oblasti komunikace firem se zákazníky. Pobočky najdete téměř po celém světě, zejména pak v Evropě, USA, Kanadě, Latinské Americe, Asii a Austrálii. 

Na českých pobočkách v  Hradci Králové, kde má své vývojové centrum, a v Olomouci pracuje cca 230 zaměstnanců. Více o firmě na: http://gmchk.cz/.

 

10.2.2015  O termín otevřeného kurzu Marketing v IT firmě na konci ledna byl rekordní zájem.

 

Důraz, který začínají IT firmy klást na marketing, dokladuje vysoký zájem o otevřený kurz Marketing IT firmy, který proběhl 28. a 29.1.2015 v Praze. Zájem násobně převýšil kapacitu kurzu.

V průběhu následujících týdnů se podařilo realizovat mimořádné běhy kurzu, které kurz poskytly i zájemcům, na které se v prvním oficiálním termínu nedostalo.

Cílem kurzu je posílit roli marketingu, jako efektivního nástroje, zaměřením se na jeho specifika v IT firmě. Ať již se jedná například o úzkou cílovou skupinu, nebo obtížnější uchopitelnost produktů a služeb.

Problémem obecně dostupného marketingového vzdělávání je, že vychází z příkladů velkých společností, zaměřujících se zejména na prodej spotřebního zboží. Cílem je zde nejčastěji ovlivnit koncového spotřebitele, kam bude investovat každý den své vlastní peníze. Principy spojené s takto postaveným marketingem však pro IT firmu prodávající služby a řešení nejsou příliš užitečné. Specializace a zaměření kurzu na IT prostředí vede k vysokému zájmu o tento kurz.

 

8.1.2015 V termínu od 5 do 7.1.2015  proběhl první běh zcela nového kurzu „Prodej IT řešení 2 – TOP IT Selling“.

Kurz je určen výhradně pro účastníky kurzu Prodej IT řešení 1 – Trust IT Selling“. Cílem kurzu je u velmi zkušených obchodníků rozvinout návyky z předchozího kurzu a zvýšit tak dále jejich úspěšnost prodeje.

Kurz probíhá formou simulace reálných obchodních zakázek, aby se co nejvíce přiblížil podmínkám, které u zákazníků nastávají.

Ing. Václav Vinklárek, ředitel Wiseman o kurz říká:

„Kurz dokladuje jednu z klíčových výhod naší firmy. Jsme schopni v rámci vlastního vývoje vytvořit zcela nové typ třídenního pokročilého kurzu, jehož jsme 100% autoři. Tedy žádná jeho část není převzatá z jiných zdrojů. Jsme jediná firma v ČR, která je takovéto rozsáhlé autorské inovace kurzů schopná“. Ročně uvedeme nové kurzy v rozsahu 8 až 12 dnů.

Výsledné hodnocení prvního ostrého běhu kurzu ze strany účastníků, s průměrnou známkou 1,1 (škála 1 až 5 jako ve škole), dokladuje kvalitu, kterou náš autorský vývoj má“. Kvalita a přínos pro účastníků se odráží i v našem cyklu vývoje kurzů. Již podzimní termín, neoficiální termín kurzu, dosáhl známky 1,23. 

 

 

·        Zprávy 2014

·        Zprávy 2013

 

 



Přihláška na kurzy
Pro přihlášení na
veřejné kurzy zde naleznete více>>

Aktuálně otevřené kurzy
Termíny aktuálně otevřených kurzů
více>>

22. a 23.4.2024
Manažerská akademie 1. - práce s jednotlivcem

Místo konání: jižní Morava
Cílem je rozvoj osobnosti manažera prostřednictvím osvojení ucelené sady technik a dovedností nezbytných pro efektivní motivaci a řízení jednotlivce.
více>>

23. a 24.5.2024
Pokročilé techniky vyjednávání

Místo konání: jižní Morava
Umění dovést protistranu k předem naplánované dohodě, a to tak, že je s ní spokojená, je vyvážováno v dnešním světě zlatem.
více>>

27.5.2024
Time management v IT prostředí

Místo konání: Praha
Zahlcují Vás pracovní úkoly nad Vaši časovou možnost? Kurz Vám pomůže dosáh-
nout efektivního využití Vaše-
ho času v dynamickém pros-
tředí IT společností.
více>>

4.-5.6.2024
Postupy analýzy potřeb zákazníků

Místo konání: jižní Morava
Cílem dvoudenního kurzu je zdokonalit účastníky v tom, jak při tvorbě analýzy a následného návrhu řešení postupovat.
více>>


Katalogy ke stažení více>>